Coaching

In relatie met jezelf

Don’t judge the book by it’s cover. Er komen momenten in je leven dat je chaos kan ervaren van binnen. Het gevoel dat je op een kruispunt staat. Je verkeert continu in situaties die je niet meer wilt, merkt dat je terugvalt in oude patronen. Of ontdekt juist patronen die niet meer voor je werken. Graag zou je het anders willen zien. De grote vraag is: ‘Hoe nu verder?”

In relatie met je partner

Wanneer je elkaar leert kennen zit je samen op die roze wolk. Alles is goed, voelt goed en samen kunnen jullie de hele wereld aan. Dan komen er steeds vaker momenten dat je minder lekker in je vel zit in de relatie. Het begint meer energie te kosten, het voelt alsof je de controle kwijt bent. En op dit moment kijk je in de spiegel en herken je jezelf niet meer. Alsof je beetje bij beetje stukjes van jezelf aan het verliezen bent.

Spiegelsessie

De buitenwereld is een reflectie van wat er zich binnen bij ons afspeelt. Soms zijn we geneigd de oplossing buiten onszelf te zoeken, in verandering van omgeving, mensen, werkplek, gezinssituatie.
Sta eens stil bij de volgende vragen: Hoe komt het dat die ene collega in mijn allergie-zone zit en bij een ander niet? Wat is de reden dat anderen constant over mijn grenzen heen gaan? Waarom blijven bepaalde doelen zo onbereikbaar?

Mediation

De verbinding (terug) te vinden tussen mensen. Wat leidt tot een oplossing samen of afzonderlijk van elkaar. Bij mediation wordt er gekozen voor een duurzame oplossing. De oplossing wordt niet opgedragen of afgedwongen. Beide partijen komen tot een oplossing die past en aansluit op elkaars wensen en behoeftes.

ShardaBakridi_beeldmerk

Neem nu de stap en meld je aan

Aanmelden

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.