Over Sharda

Leergierig, ambitieus en continu ontwikkelen passen bij mij als persoon. Altijd al gefascineerd geweest in gedragspatronen, denkwijzen en emoties van de mens. Waarom doen we wat we doen, willen we wat we willen en voelen we ons zoals we ons voelen?  Dit onderzoek begon rond 2000. Na veel eigen ervaring en scholing voelde ik mij als een vis in het water met coaching.

Terugkomend op mijn leergierige karakter ben ik mij ook gaan verdiepen en scholen in het vak Mediation, met als toevoeging Familie mediation. Als kind van gescheiden ouders weet en begrijp ik dat het een intens proces is. Een scheiding werkt op veel gebieden door in het leven van alle betrokkenen. Des te belangrijker om het proces in goede banen te leiden.

Beide vakgebieden vullen elkaar aan. Dit merk ik in mijn werk. Ik geloof in doen waar mijn hart ligt en waar ik goed in ben. Dan ontstaat er een bron van tomeloze energie. De ideale combinatie voor mij en mijn klanten.

Als coach en mediator, vind ik het belangrijk dat mijn kennis en kunde op peil blijven. Om zo goed mogelijke kwaliteit te leveren heb ik gekozen voor opleidingen die gecertificeerd zijn door de Nobco, Nederlandse Orde voor Beroepscoaches en het Mfn, Mediator Federatie Nederland.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.