Over Sharda

Leergierig, ambitieus, blijven ontwikkelen, werken vanuit (com)passie en nieuwsgierigheid passen bij mij als persoon. Altijd al gefascineerd in gedragspatronen, denkwijzen en emoties van de mens. En daardoor ook die van mijzelf. Waarom doen we wat we doen, willen we wat we willen en voelen we ons zoals we ons voelen?

Mijn reis begon met diverse functies waaronder groepslesinstructrice en personal trainer. Na veel succesvolle jaren als personal trainer merkte ik dat dat het tijd was voor verandering. Van werken aan de buitenkant van de mens heb ik de overstap gemaakt naar werken aan de binnenkant.

De raakvlakken tussen personal trainer en coach: trainen is non-verbaal communiceren en dit geldt voor mij ook bij coaching. Ik kijk naar de taal van het hele lichaam op het moment dat je iets verteld en luister naar de manier waarop je iets verteld. Hierin schuilt een onbewuste wereld waar al jouw antwoorden zijn te vinden.

Terugkomend op mijn leergierige karakter ben ik mij ook gaan verdiepen en scholen in het vak Mediation, met als toevoeging Familie mediation. In mijn werk ervaar ik dit als aanvulling op coaching.

Ik geloof in doen waar mijn hart ligt en waar ik goed in ben. Dan ontstaat er een bron van tomeloze energie. De ideale combinatie voor mij en mijn klanten.

Als interne communicatie coach en mediator, vind ik het belangrijk dat mijn kennis en kunde op peil blijven. Om zo goed mogelijke kwaliteit te leveren heb ik gekozen voor opleidingen die gecertificeerd zijn door de Nobco, Nederlandse Orde voor Beroepscoaches en het Mfn, Mediator Federatie Nederland.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.